30 november 2020

Captain of Sales 2020

Team Experto Consulting heeft zich de afgelopen weken met veel liefde ingezet voor de KNRM. Mensen die belangeloos mensen redden op zee; daar nemen wij onze pet voor af. En we gaan er ook mee rond. Samen met ruim 50 deelnemende teams hebben we een enorm bedrag op kunnen halen voor deze zeehelden.

 

KNRM had op vrijdag 27 november een prachtig event georganiseerd om nog meer sponsors enthousiast te krijgen. Helaas is dat vanwege Corona omgebogen naar een digitale uitvoering.

Live of niet , wij  hebben er met ons eigen Experto team een bijzondere dag van gemaakt. We hebben nog meer donaties kunnen binnenhalen  en – last but not least – ook heel veel plezier met elkaar gemaakt. We kijken nu al weer uit naar volgend jaar….

 

23 november 2020

KNRM

Captain of Sales 2020

IMG_1509

 

17 september 2020

De mentale gezondheid van uw medewerkers vraagt nu om aandacht.
Ook hiervoor heeft Experto Consulting diverse experts.

Een van de experts van Experto Consulting is  .

Anja van’t Klooster is een breed opgeleide, deskundige, gepassioneerd professional.
Met haar jarenlange ervaring als zorgprofessional in het acute werkveld, spreekt, traint en adviseert Anja vanuit haar ervaring, kennis (psychodynamisch coach/therapeut) en haar hart.

Anja begeleidt en adviseert organisaties en teams, maar ook individueel naar een mentale gezonde werk en leefomgeving! Haar programma’s zijn op maat en hebben een preventieve en/of curatieve insteek.

Preventie kan gevolgschade voorkomen. Een curatief traject kan de negatieve gevolgen van stress en impactvolle gebeurtenissen herstellen.

Nazorg is de sleutel tot herstel. Door het natuurlijk herstel te stimuleren kan de balans hervonden worden. Nazorg is Zelfzorg.

Direct een afspraak inplannen voor het implementeren van een mentale gezonde werk – en leefomgeving?

Stuur een e-mail naar info@expertoconsulting.nl of bel met 085 – 1307943

 

 

25 juli 2020

Experto Consulting breidt haar dienstverlening verder uit. 

#onlinecoaching

Hart onder de riem , een luisterend oor. Bij Experto Consulting zijn wij nu ook gestart met online coaching. Juist nu is het van groot belang om binnen de RIVM richtlijnen medewerkers van organisaties bij te staan. De huidige corona crisis is ongekend dus ook de impact. Nu in actie komen. Wij staan met al onze professionals op het gebied van (online)coaching klaar.

 

Meer informatie op:    www.decoachlijn.online

 

 

10 juli 2020

Aandacht door de Luisterlijn voor uw medewerkers
#luisteren#reflecteren#ontwikkeling#coachingonline#teamcoaching#goedpolitiewerk

 

Aflevering 12 van de Podcast van het Podium voor Goed Politiewerk staat online.

In deze aflevering spreken wij met Elvira Claassenover de luisterlijn, een belangeloos initiatief waar iedereen zijn ervaringen of emoties door de corona crisis kan delen.

Luisteren kan tegenwoordig ook via Spotify!

Spotify: https://lnkd.in/dAR4gkv

iTunes: https://lnkd.in/drRU5pe

SoundCloud: https://lnkd.in/dq-y8Sh

Siham Maatoug en Eric van der Zanden

 

2nd July 2020

Experto Consulting’s International Programmes

Experto Consulting offers two programmes:

1) International Employee Programme – supporting your international employees

2) International Partner Programme supporting their partners 

All modules are offered online (effective immediately), in house and you can also sign up for our scheduled workshops.
 
Scheduled workshops 

 

Module 1 – Building Resilience in The Netherlands Monday 5th October 2020
Module 2 – Explore your Career options Monday 12th October 2020 
Module 3 – Going Dutch Monday 26th October 2020
Module 4 – Set your goals for life in the Netherlands Monday 2nd November 2020
Module 5 – The Dutch Business environment Monday 9th November 2020
Module 6 – Finding a job in The Netherlands Monday 16th November 2020
Module 7 – Connect with your team Monday 23rd November 2020
 
If you would like to schedule a call to learn more about Experto Consulting’s International Programmes, please contact us on 085 1307943 or at info@expertoconsulting.nl.

 

 

22 april 2020

#onlinecoaching

Hart onder de riem , een luisterend oor. Bij Experto Consulting zijn wij nu ook gestart met online coaching. Juist nu is het van groot belang om binnen de RIVM richtlijnen medewerkers van organisaties bij te staan. De huidige corona crisis is ongekend dus ook de impact. Nu in actie komen. Wij staan met al onze professionals op het gebied van (online)coaching klaar.

 

4 april 2020 

Wij hebben het mooie initiatief om geheel belangeloos iets terug te doen in deze zware en donkere tijden. We kunnen ons voorstellen dat ook jullie alle zeilen moeten bijzetten om deze crisis zo goed mogelijk met jullie mensen door te komen. Wij willen graag iets doen om te helpen, gewoon belangeloos. Hoe? Door te doen waar we goed in zijn. Zoals een luisterend oor bieden voor mensen. Een soort hulplijn voor medewerkers die in deze moeilijke tijd behoefte hebben om even hun hart te luchten. Of gewoon hun verhaal willen doen. Vaak is het makkelijker dat te doen met iemand die je niet kent, op afstand, iemand die puur aandacht heeft voor de ander. In vertrouwen uiteraard, want dat is wat bij ons als professionals voorop staat. Een luisterend oor is vaak al voldoende. Mijn collega’s  (coaches en adviseurs) zetten zich hier graag voor in. Willen jullie hiervan gebruik maken, laat dit dan weten op

info@expertoconsulting.nl 

 

Als Experto Consulting zetten wij ons graag in voor het KWF.

 

RIDE FOR THE ROSES 27 SEPTEMBER 2020        KWF    (bericht 6 maart 2020)

DE FIETSENDE BENDE  fietst om geld op te halen voor kankeronderzoek. Dat is heel hard nodig, want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen in Nederland de diagnose kanker. Ook wij hebben hiermee te maken gehad. Sponsor ons en help KWF met de financiering van belangrijk onderzoek naar kanker.Dat kan ook met kleine bedragen. Alles helpt. En heb je een racefiets en vind je het leuk om je bij ons team aan te sluiten, leuk. Ik ben zelf geen topwielrenner , maar 100 km gaat ook mij lukken. KWF Kankerbestrijding en wij zijn jou heel erg dankbaar. Deze link zou moeten werken https://lnkd.in/dzJh6uj