2 juni 2021

Een mooi reactie 

“Met het coachtraject bij Inge Trilsbeek heb ik geleerd om meer te delegeren, verantwoording bij anderen te laten en effectiever te communiceren.
Inge is een kritische coach met verstand van zaken. Zij kan goed luisteren, samenvatten en checkt eventuele patronen die zij ziet. Zij kan deze vertalen naar mijn eigen aandachtspunten. Zij heeft mij goede tools en oefeningen gegeven die ik gebruik. Ik kan nu meer rustmomenten inplannen, mijn werkdag goed afsluiten en merk een betere balans in werk en privé te hebben gevonden. Ik geniet nu meer van mijn leven, voel mij meer ontspannen en ervaar ik meer vertrouwen en energie. Inge heeft mij op de goede weg gezet.”

 

 

14 december 2020

Weer een mooie nieuwe aanbeveling van een opdrachtgever, een leidinggevende van een landelijke zorginstelling.

Bij het geven van een training is het voor mij heel belangrijk dat er en klik is met de organisatie. Dus is er herkenning en vertrouwen.

Experto Consulting is een laagdrempelige organisatie waarbij betrokken, empatische en deskundige medewerkers werken. De klik met alle coaches  was er direct, ook bij medewerkers die daar normaal gesproken niet zo open voor staan. De trainer is een onderdeel van het team geworden zonder daarbij haar rol en functie te verliezen. Ik kan van harte Experto Consulting aanbevelen . Het heeft ons team heel veel gebracht en ik wil dit graag verder gaan uitbreiden op andere vlakken in samenwerking met Experto Consulting.

 

Feedback van een HR- manager:

Mijn ervaring met Experto Consulting is een goede en prettige ervaring. Er wordt snel geschakeld, goed meegedacht en flink doorgepakt. Dat geldt zowel voor een individueel coachingstraject als voor andere trajecten. Ik heb veel met Elvira Claassen gewerkt en dat is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is duidelijk en transparant en dat schept veel vertrouwen. Het is met haar goed schakelen en goed sparren. Hoewel ik met de andere consultants van Experto Consulting minder ervaring heb, is mijn vertrouwen dusdanig dat ik ervan uit ga dat het met hen ook zeker goed werken is. Ik krijg dat ook terug van anderen binnen mijn organisatie. Ik zou Experto Consulting zeker aanbevelen bij anderen.

 

 

Feedback van een van onze opdrachtgevers:

Ik vind het belangrijk om met een professionele partij te werken, die weten wat ze doen en de adviserende rol op zich nemen. Experto Consulting heeft dit zeker gedaan door goede vragen te stellen en doortastend te werk te gaan. De experts van Experto Consulting  luisteren aandachtig, observeren en analyseren wat resulteert in een goed advies. Dit advies is direct uitvoerbaar en ambitieus.

Mijn collega’s en ik hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. We streven in ons bedrijf naar voortgang en ontwikkeling van mensen, en waren ons ervan bewust dat we in een tijd leven waarin we versneld moeten aanpassen. Experto Consulting heeft dit op een uitstekende manier begeleid.

 Wat zijn de sterkste punten in de samenwerking met Experto Consulting?

 

Luisteren, analyseren en het uitbrengen van een helder en doeltreffend advies wat direct uitgevoerd kan worden. Het advies heeft milestones zodat er constant naar een volgende verbeterpunt wordt gewerkt. Bij Experto Consulting werken prettige mensen met een gezonde dosis humor, iets wat voor ons erg belangrijk is.

 Hoe heeft u de begeleiding van de professionals ervaren?

Als heel prettig. Laagdrempelig, daadkrachtig en kritisch. De professionals hebben een oprechte interesse in ons bedrijf, en kunnen zich daarom ook verplaatsen in ons. Gekoppeld met een goed advies is dit erg prettig samenwerken.

 ++

Bedankt voor de goede match met coach Inge.

We hadden meteen een goede klik. Het voelde vertrouwd om met haar te praten.

Inge is doortastend en heeft mij een spiegel voorgehouden. Ze gaf bruikbare tips en stelde goede vragen, die mij aan het denken hebben gezet.

Hierdoor kwam ik tot oplossingen en vaardigheden, die mij hebben geholpen om mijn werk beter in te richten maar ook een betere werk / privé balans te creëren.  

 Inge is vriendelijk, betrokken, doortastend en een prettige gesprekspartner.

 Ik heb deze sessies met een positief gevoel afgesloten en ben nu nog bewuster ‘trouw aan mijzelf’.

 Facility Management Proffesional  bij een Internationale school

++

My session with my training on the job with Martine was excellentshe was very kind, understanding, and open to my needs. It was an intense morning with a lot of information, by the time the session ended I felt so positive and equipped with lots of new tips, tools and information to get myself organised and manage my time better. What added to the experience is that I felt Martine and I really ‘clicked’ personality wise – I really felt I could trust her and so had no problem being open with her, which is so important in a training on the job situation. I think Experto Consulting did a great job matching me with Martine, so thank you!

 

HR Professional from an International Organisation

++

I experienced the Coaching conversations via Experto Consulting as pleasant.

It helped me to think in terms of possibilities, a bit of awareness and how important it is to reflect. A small step can mean a lot for the choices you want to make.

In addition, I now have the necessary tools to act more from my own strength and to make more conscious choices. My coach offered peace, confidence and transparency.

Financial officer International Organisation