Geen standaard oplossingen bij Experto Consulting

“Bel je bij ons aan, dan gaat de rode loper uit!”

 

Luisteren. Écht luisteren. Alleen als je dat doet, kom je tot de kern van een probleem, kom je erachter wat iemand nodig heeft en kun je helpen er een oplossing voor te vinden. En luisteren, dat is nu precies waar Edwin Romijn en Elvira Claassen goed in zijn. Sterker nog, ze hebben er hun werk van gemaakt.

 

Met Experto Consulting willen Edwin en Elvira bijdragen aan de ontwikkeling en verandering van mensen en organisaties. Dat doen ze op een persoonlijke, mensgerichte manier. Ze onderzoeken waar bedrijven, organisaties en hun medewerkers behoefte aan hebben. Ze vragen, observeren, signaleren en analyseren. Elke organisatie, iedere medewerker is weer anders. Samen met hun opdrachtgever gaan ze aan de slag en komen met een advies, leertraject op maat of kijken of er via bemiddeling een oplossing ligt. Bij Experto Consulting geen standaard oplossingen op de plank. 

 

Initiatief 

Edwin heeft in zijn lange carrière al een aantal bedrijven succesvol op- en doorgestart en verkocht. Hij is steeds op zoek naar nieuwe projecten waar hij als investeerder en ondernemer ook andere medewerkers de kans wil geven om samen te bouwen en succesvol te zijn. Hij ziet nu potentie in een bedrijf gericht op ‘matchmakend’ advies, executive search en learning & development. Edwin heeft Elvira vanuit zijn netwerk benaderd om als mede-eigenaar Experto Consulting op te bouwen.

Met Edwins commerciële ervaring, ondernemersachtergrond, zijn grote netwerk en de jarenlange ervaring van Elvira in binnen- en buitenland op het gebied van ontwikkeling en verandering van mens & organisatie, zien Edwin en Elvira in Experto Consulting weer een nieuwe mooie uitdaging.

 

Rode loper

Het dienstenpakket van Experto Consulting laat zich niet kaderen. “Een bewuste keuze”, zegt Edwin. “Wij zijn een platform voor het matchen van advies, executive search en learning & development. En daarbinnen zijn we superflexibel. Wat voor soort bedrijf je ook bent, in welke sector, hoe groot of klein, dat maakt niet uit. Wij adviseren, verbinden, zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek en bieden leertrajecten aan. Én wij schakelen snel. 

“Bel je bij ons aan, dan gaat de rode loper uit!”

 

‘keep it simple.’